Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сесія Оліївської сільської ради. День третій. Останній.

Дата: 15.08.2018 11:44
Кількість переглядів: 1206

    СФото без описуьома сесія сьомого скликання Оліївської сільської ради  після проведення трьох пленарних засідань 14 серпня 2018 року завершила свою роботу.

    Основним результатом, досягнутим у ході останнього засідання, стало вирішення переважної більшості земельних питань - надання дозволів на розроблення містобудівної документації, розгляд звернень щодо надання земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, зміна цільового призначення земельних ділянок, присвоєння  адрес, надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) тощо.

    У ході сесійного засідання депутати також розглянули клопотання розташованого на території сільської ради ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ», яке динамічно розвивається та здійснює найбільші відрахування ПДФО до бюджету Оліївської ОТГ. Представник підприємства зазначив, що до нього щоденно вже курсує 22 автобуси для підвозу працівників, і їх кількість зростатиме. Тому виникла невідкладна потреба в будівництві майданчика для стоянки транспортних засобів.

    Сесія врахувала ці аргументи  та надала дозвіл на розроблення відповідного детального плану території під зведення автостоянки для ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ».

    Також депутатським корпусом було розглянуто та підтримано клопотання управління Служби безпеки України в Житомирській області щодо надання дозволу на розробку проекту із землеустрою для відведення земельної ділянки під будівництво багатоквартирного житлового будинку для співробітників управління та членів їх сімей, які брали безпосередню участь у проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на Сході України. Відповідним рішенням сесії УСБУ в області було надано дозвіл на розроблення детального плану території для зазначеного будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

    Повністю усі прийняті 7-ю сесією документи будуть оприлюднені на веб-сайті сільської ради відповідно до чинного законодавства.

    Відеосюжет телеканалу СК1 про перебіг пленарного засідання 14 серпня знаходиться за цією адресою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь