Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконком Оліївської сільської ради: конкретні рішення з конкретних питань

Дата: 03.07.2018 11:11
Кількість переглядів: 626

   Фото без опису 27 червня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Оліївської сільської ради.

    У ході роботи виконкому головний спеціаліст з питань соціального захисту населення та праці сільської ради Д.В. Пелехівський на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 р. № 329 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1022» проінформував присутніх про зміни в порядку нарахування субсидій населенню та організацію роботи з даного напрямку в об’єднаній територіальній громаді.

    Після обговорення доповіді виконкомом було прийнято рішення забезпечити своєчасне виявлення сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, їх облік і систематичну перевірку умов проживання та утримання в них дітей, а також передбачати у сільському бюджеті кошти для надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення та рекомендовано Д.В. Пелехівському постійно проводити роз‘яснювальну роботу серед населення Оліївської сільської ради щодо порядку та умов призначення усіх видів державних соціальних допомог, дотримуватися термінів подачі документів для оформлення державної соціальної допомоги, субсидій та координувати роботу соціальних працівників Оліївської сільської ради з метою забезпечення соціального захисту населення.

    На пропозицію депутатів  Оліївської  сільської  ради виконком вирішив підготувати клопотання до Житомирської обласної державної адміністрації про передачу земельної ділянки водного фонду загальною площею 22,35 га, розташованої в с.Сонячне (озеро «Мельком»), відповідно до ст. 117 Земельного кодексу України, з земель державної власності до земель комунальної власності, вивчити за участю спеціалістів проектних організацій можливість розробки робочих проектів із землеустрою по визначенню комплексу заходів та обсягу робіт з охорони земель та визначення кошторисної вартості по розчищенню водних об’єктів в с.Оліївка («Жукова долина»), с.Світин («Червоні Карасі»), с. Троковичі (пожежна водойма по вул. Рубанівській), с.Піщанка та с.Довжик і, за необхідності, підготувати проекти рішень з цих питань на розгляд сьомої сесії сільської ради.

    Крім того, відповідно до депутатських пропозицій було затверджено склад комісії з питань вивчення стану роботи торгівельних закладів, розташованих на території ради, а відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури сільської ради доручено підготувати для розгляду на сьомій сесії проекти відповідних рішень та ескізний проект для створення паркової зони навколо будинку культури с. Оліївка.

    Також на засіданні виконкому було заслухано інформацію начальника  загального відділу сільської ради Л.В. Примачук про стан організації і проведення  особистого прийому громадян сільським головою та іншими посадовими особами. За результатами розгляду цього питання секретарю  ради, заступнику з питань діяльності  виконавчих  органів  ради,  керуючому справами, начальникам  відділів доручено забезпечити безумовне  виконання  вимог  Законів  України «Про  звернення  громадян» та «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»  щодо  реалізації  громадянами  конституційного  права  на  звернення,  належний  розгляд  звернень  та  оперативне  вирішення  обгрунтованих  заяв  та  скарг  громадян. Крім того, зазначені посадові особи мають постійно забезпечувати якісний  рівень  організації  розгляду  звернень  громадян та  участь  заявників  при  розгляді   їх   звернення  з  метою  недопущення  випадків  безпідставної  відмови,  проявів  упередженості, формалізму в  задоволенні  законних  вимог  заявників,  що  має сприяти зменшенню кількості  повторних  звернень.

    На засіданні виконавчого комітету було розглянуто низку інших поточних питань життєдіяльності Оліївської об’єднаної територіальної громади.

 

 

    Валерій Терновий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь