Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Скок: ми просто зобов’язані виправдати надії та сподівання людей, які проголосували за об’єднану громаду

Дата: 11.06.2018 10:32
Кількість переглядів: 762

Фото без опису     11 червня пройшла розширена апаратна нарада працівників Оліївської сільської ради під головуванням її очільника М.І.Скока.

     Перші слова, сказані Михайлом Іллічем на початку зібрання, були такі: «Шановні колеги, шановні посадові особи! Прошу усіх вас задуматися: а чи виправдовуємо ми на сьогодні сподівання наших виборців з Кам’янської та Троковицької сільських рад, які вирішили приєднатися до Оліївки, на покращення свого життя?».

    Далі сільський голова детально та послідовно проаналізував усе позитивне, чого вдалося досягти упродовж існування об’єднаної територіальної громади, і зробив висновок, що цього вкрай замало, і що мешканці сіл чекають більшого. Зокрема, М.Скок дав доручення відділу будівництва, архітектури, житлово – комунального господарства, благоустрою та інфраструктури сільської ради і керівнику комунального підприємства «Здобуток» терміново навести лад на кладовищах, узбіччях доріг, прилеглих до адміністративних приміщень територій – повикошувати, де це ще не зроблено, бур’яни, повирізувати кущі вздовж вулиць, облагородити в’їзди до сіл Кам’янка та Довжик, вирішити питання встановлення на інтенсивних ділянках доріг «лежачих поліцейських» тощо.

    Особливу увагу сільським головою вкотре було акцентовано на оптимальному використанні коштів, які надходять на рахунки ради. Зокрема, очільник громади наголосив на необхідності дотримання суворого режиму економії навіть при придбанні таких, здавалося б, «дрібничок», як звичайна авторучка чи блокнот, не кажучи вже про більш вагомі витрати.

    Тривале обговорення відбулося з приводу перспектив монетизації пільгового проїзду громадян. Наразі було прийнято рішення продовжити практику укладання власних угод з перевізниками та видачі безпосередньо сільською радою талонів на право безкоштовного проїзду відповідним категоріям мешканців.

    Також на нараді було розглянуто хід підготовки до чергового засідання сесії сільської ради та низку інших поточних питань.

 

Валерій Терновий.

 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь