Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання п’ятої сесії VІІ скликання Оліївської сільської ради

Дата: 25.05.2018 15:11
Кількість переглядів: 816

24 травня поточного року відбулося засідання п’ятої   сесії  VІІ скликання Оліївської  сільської  ради.

Засідання на якому було розглянуто понад сорок питань порядку денного (посилання на порядок денний), пройшло під головуванням Оліївського сільського голови М.І. Скока за участю працівників ради, керівників медичних закладів Житомирського району та представників громадськості, .

Серед найважливіших рішень, прийнятих сесією - надання дозволу на виготовлення проектної документації підвідного газопроводу до сіл Некраші та Троковичі, затвердження робочих проектів капітальних ремонтів доріг у селах Сонячне, Довжик та Кам'янка, затвердження штатного  розпису  комунального  підприємства «Здобуток»  Оліївської  сільської  ради, його статуту, передачу йому основних засобів з балансу сільської ради та затвердження  програми фінансової підтримки  КП «Здобуток».

Т.Д. Собко, головний лікар КУ «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради запропонував депутатам підтримати районну акцію по збору коштів на закупівлю комп’ютерного томографа для лікарні. Михайло Ілліч Скок  запевнив, що сільська рада долучиться до цієї благородної справи.

Геннадій Горбенко, головний лікар Центру надання первинної медико-санітарної допомоги Житомирської райради,представив нову завідуючу Оліївською амбулаторією К.О. Грамушко та побажав їй наснаги на нелегкій ниві надання медичних послуг сільським мешканцям.

Також депутати розглянули низку земельних питань та створили  тимчасову контрольну  комісію  з  вивчення  стану  функціонування  суб’єктів  господарювання,  розташованих  на  території  Троковицького  старостинського  округу та інші поточні питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь