Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корупції – «Ні»: в Оліївській ОТГ питання запобігання проявам корупції окремо розглянули на засіданні виконкому

Дата: 05.05.2018 09:58
Кількість переглядів: 489

Фото без описуНещодавно, під час засідання виконавчого комітету Оліївської сільської ради було заслухано та обговорено інформацію головного спеціаліста з питань соціального захисту населення та праці – уповноважену особу з питань запобігання і протидії корупції Д.В. Пелехівського щодо подання електронних декларацій за 2017 рік посадовими особами та депутатами сільської ради.

На засіданні було відзначено, що вищезазначеною уповноваженою особою було проведено роз'яснювальну роботу про наслідки ухилення від подачі та заповнення е-декларації. Усі подані декларації депутатів, керівника комунальної установи та посадових осіб місцевого самоврядування перебувають у відкритому доступі на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Також виконком вирішив окремо довести до відома депутатів та посадових осіб, що за несвоєчасне подання без поважних причин декларації передбачено адміністративну відповідальність відповідно до статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а за умисне неподання декларації – кримінальну відповідальність згідно зі статтею 366-1 Кримінального кодексу України та поклав контроль за виконанням даного рішення на заступника Оліївського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.М. Петрука.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь