Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися планові засідання постійних комісій Оліївської сільської ради

Дата: 19.04.2018 12:42
Кількість переглядів: 469

У рамках підготовки до засідання чергової сесії Оліївської сільської ради пройшли засідання постійних депутатських комісій, на яких було визначено остаточний перелік питань порядку денного сесії, уточнено необхідні фінансово-економічні показники, деталізовано окремі моменти програм, запланованих для розгляду сесією.Фото без опису

У роботі усіх засідань постійних комісій брав участь Оліївський сільський голова М.І. Скок.

Про перебіг роботи депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва та екології, засідання якої пройшло 17 квітня поточного року, ми вже повідомляли у статті «Надання землі в користування та власність – як це відбувається в Оліївській об’єднаній територіальній громаді» (http://oliivska.gromada.org.ua/news/1524044149/).

Того ж дня відбулося спільне засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності (голова комісії – Слісарчук А.Б.) та комісії з гуманітарних питань (освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист, голова комісії – Рудик В.А.). Упродовж цього засідання депутати розглянули інформацію секретаря  ради А.М. Мельниченка  про  положення  про  помічника-консультанта  депутата  Оліївської  сільської  ради  та  опис  відповідного посвідчення, а також про  вступ  до  Асоціації  об”єднаних територіальних  громад.

Далі на спільному засіданні  головний  спеціаліст  з питань  захисту  дітей Оліївської сільської ради В.П. Колокольцева доповіла про  проект комплексної  програми  оздоровлення  та  відпочинку  дітей  на 2018-2020 роки, а головний  спеціаліст  гуманітарного  відділу О.В. Рогов представив ще дві програми - розвитку  фізичної  культури  та  спорту  Оліївської  сільської  ради  на  2018-2022 роки та розвитку  культури  сільської  ради  на  2018-2022  роки.

За результатами обговорення усі розглянуті питання, з певними правками, знайшли підтримку членів комісії та затверджені для розгляду на сесійному засіданні.

Засідання постійної комісії сільської ради з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку, яке провів її голова О.В. Готич, пройшло 18 квітня. У ході засідання Оліївський сільський голова М.І. Скок доповів про виконання програми соціально-економічного розвитку Оліївської сільської ради за 2017 рік, представив звіт про виконання сільського бюджету за 2017 рік та запропонував персональний склад комісії по контролю якості виконаних робіт з будівництва, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності що фінансуються за кошти місцевого бюджету.

Начальник фінансового відділу Л.П. Дякевич доповіла про програму забезпечення виконання депутатських повноважень та порядок використання коштів на 2018-2020 роки, про надання матеріальної допомоги жителям Оліївської сільської ради, про затвердження проектно-кошторисної документації на проведення робіт по капітальному ремонту частини клубу с. Некраші Черняхівського району, про внесення змін до штатного розпису дошкільного закладу с.Троковичі та про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.

В.Б. Городнюк, начальник відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури сільської ради, представив для обговорення програму забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і території Оліївської сільської ради від надзвичайних ситуацій на 2018-2021 роки та програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2018-2022 роки. Крім того, члени комісії заслухали звіт директора КП «Здобуток», депутата сільської ради В.Й. Скоковського.

Головний спеціаліст відділу кадрового та правового забезпечення Л.М. Заворотнюк представила проекти положення про оренду майна комунальної власності Оліївської сільської ради та типовий договір оренди нерухомого майна, методику розрахунку орендної плати на майно, що знаходиться в комунальній власності Оліївської сільської ради і пропозиції щодо її розподілу та поінформувала про затвердження договорів, укладених сільським головою.

З інформацією про затвердження кошторисної документації по благоустрою кладовища с.Троковичі, про розгляд клопотання Державного підприємства Міністерства  оборони України «Укрвійськбуд» щодо встановлення відсотку пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту, про встановлення помісячного ліміту бензину депутатів ознайомила Н.М. Бондар – начальник відділу  бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності сільської ради.

Також на засіданні комісії було проаналізовано фінансові аспекти проектів комплексної  програми  оздоровлення  та  відпочинку  дітей  на 2018-2020 роки, програми  розвитку  фізичної  культури  та  спорту  Оліївської  сільської  ради  на  2018-2022 роки та розвитку  культури  сільської  ради  на  2018-2022  роки, вже обговорених днем раніше  на спільному засіданні постійних комісій з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності і комісії з гуманітарних питань, а також проект програми протиепізоотичних заходів та боротьби з хворобами тварин Оліївської сільської ради на 2018-2020 роки.

 

Валерій Терновий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь