Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Скок провів апаратну нараду з працівниками сільської ради

Дата: 10.04.2018 21:02
Кількість переглядів: 373

10 квітня 2018 року під керівництвом Оліївського сільського голови М.І. Скока пройшла планова апаратна нарада з працівниками сільської ради.

Привітавши колег зі святом Великодня, очільник громади  закцентував увагу присутніх на необхідності чіткого виконання заходів, передбачених рішенням  останнього засідання виконавчого комітету Оліївської сільської ради у частині проведення місячника санітарного очищення та благоустрою населених пунктів.

Як повідомив Михайло Скок,  минулого  тижня   вже проведено ряд  заходів щодо  ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання прибудинкових територій, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, а також очищення від сміття берегів водойм та зелених насаджень. А на 11 квітня одночасно  у  всіх  селах заплановано провести  День  довкілля за участю представників громадськості, працівників сільської ради,  бюджетних установ, підприємств та організацій, що діють на території ради, усіх небайдужих.  Координувати роботу  по  Оліївському  сектору буде безпосередньо  М.І. Скок,  по  Кам’янському - заступник  сільського  голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів  В.М. Петрук, по  Троковицькому  - секретар  сільскої ради  А.М.  Мельниченко.

Також на нараді було розглянуто хід підготовки матеріалів для розгляду на запланованому на 20  квітня  засіданні сесії Оліївської сільської ради, організацію виїзних прийомів сільським головою громадян та деякі інші поточні питання забезпечення життєдіяльності громади.

 

Валерій Терновий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь