Оліївська громада
Житомирська область, Житомирський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконкому: ухвалено важливі рішення

Дата: 03.04.2018 21:17
Кількість переглядів: 491

29 березня нинішнього року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Оліївської сільської ради, на якому було розглянуто низку важливих питань життя громади.

Зокрема, начальник відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Оліївської сільської ради В.Б. Городнюк ознайомив присутніх із запланованими заходами у рамках проведення з 1 квітня по 1 травня 2018 року на території ради місячника санітарного очищення та благоустрою населених пунктів. Відповідним рішенням виконавчого комітету з даного питання передбачено докласти максимум зусиль для ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, а також забезпечити очищення від сміття берегів водойм та зелених насаджень.

Цим же рішенням утворено штаб по проведенню місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів під керівництвом заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.М. Петрука.

Також, відповідно до наданих документів, за пропозицією В.Б. Городнюка виконавчий комітет своїм рішенням затвердив акти на зрізання аварійно-небезпечних та сухостійних дерев на кладовищах сіл, розташованих на території сільської ради.

Наступним своїм рішенням виконком затвердив план організації і проведення на території сільської ради заходів щодо відзначення 73-ї річниці Перемоги у другій світовій війні та утворив відповідний організаційний комітет (голова - В.М. Петрук). Згідно цього плану передбачено проведення в населених пунктах громади 8 та 9 травня поточного року урочистих та культурно-мистецьких заходів за участю представників органів виконавчої влади, громадських об’єднань, учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, представників духовенства та волонтерського руху, молоді тощо.

Крім цього, в рамках відзначення 73-ї річниці Перемоги у церквах громади пройдуть панахиди за загиблими, мітинги-реквієми, тематичні виставки у бібліотеках, спортивні змагання, військово-патріотичні заходи в навчальних закладах.

Далі виконком, на виконання ст. 34 Закону України» Про місцеве самоврядування в Україні» та постанови Кабміну України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» утворив спеціальну комісію з питань захисту прав дитини, головою якої є Оліївський сільський голова М.І. Скок. Цим же рішенням затверджено положення про дану комісію.

Серед іншого на засіданні виконкому було розглянуто та затверджено план роботи виконавчого комітету Оліївської сільської ради на 2-й квартал 2018 року.

 

Валерій Терновий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Звідки Ви отримуєте інформацію про події в громаді?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь